FOTO:

FOTO:
http://picasaweb.google.it/assomoldave/SOLIDARIETA

Bătut în cuie! Primele 15 familii sinistrate vor intra în casă nouă pe 5 noiembrie.


Sursa imagine: pldm.md
Primele 15 case pentru familiile sinistrate din satele Cotul Morii şi Nemţeni din raionul Hânceşti vor fi date în exploatare pe data de 5 noiembrie, alte 24 de case pe 10 noiembrie, 82 de case – pe 15 noiembrie, 91 de case – pe 20 noiembrie, 329 de case – pe 25 noiembrie şi 116 case – pe 30 noiembrie. Încă 49 de case vor fi finisate până la 5 decembrie. Momentan, sunt ridicate şi acoperite 400 de case.
Prim-ministrul Vlad Filat a vizitat astăzi şantierele de construcţie a caselor pentru sinistraţii din localităţile Cotul Morii, Nemţeni şi Obileni, unde a fost prezentat graficul de dare în exploatare a locuinţelor.
Premierul a solicitat mobilizarea tuturor forţelor pentru a grăbi procesul de finalizare a lucrărilor, dând asigurări că toate obligaţiile financiare ale Executivului în acest sens vor fi respectate. Premierul s-a adresat firmelor de construcţie să abordeze problemele cu care se confruntă, în cazul în care acestea există, pentru a nu tergiversa procesul de construcţie. 
„Noi avem nu doar responsabilităţi, dar şi sarcini comune. Trebuie să demonstrăm că împreună putem realiza lucruri care anterior păreau incredibile. Este o situaţie fără precedent, pe un teren viran fiind începută construcţia a peste 700 de case. Sunt sigur că vom reuşi, demonstrând că putem face faţă tuturor provocărilor”, a spus premierul Filat.
Autor: Lina Susan
Sursa: hotnews.md

Nessun commento:

Posta un commento