FOTO:

FOTO:
http://picasaweb.google.it/assomoldave/SOLIDARIETA

190 de copii din familiile de sinistraţi se vor odihni, la sfârşitul acestei veri, la mare.

190 de copii din familiile de sinistraţi se vor odihni la sfârşitul acestei veri la mare, în România. Guvernul a alocat în acest sens 182 de mii de lei.
Vor putea merge doar cei cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, însoţiţi de profesori, care îi vor supraveghea pe copii pe întreaga durată a sejurului. Tinerii se vor odihni în staţiunea "Eforie Sud" din Constanţa, în perioada 13-20 august.
http://www.publika.md/190-de-copii-din-familiile-de-sinistrati-se-vor-odihni--la-sfarsitul-acestei-veri--la-mare_73771.html

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------

71 de familii din raionul Hânceşti, afectate de inundaţii, cer Guvernului să le cumpere case.

71 de familii din raionul Hânceşti, afectate de inundaţii, cer Guvernului să le cumpere case. Premierul Vlad Filat a declarat, în şedinţa de astăzi a Executivului, că în buget există suficienţi bani şi a cerut responsabililor să rezolve problema cât mai rapid.Guvernul urmează să creeze un grup de lucru în acest sens, care se va ocupa de întocmirea listelor familiilor ce vor să le fie cumpărate case, iar Cancelaria de Stat va trebui să negocieze cu vânzătorii preţul locuinţelor. De asemenea,  Executivul va examina un proiect care va oferi bugetarilor ziua de 30 august ca zi liberă, urmând ca aceasta să fie recuperată pe 18 septembrie.
http://www.publika.md/71-de-familii-din-raionul-hancesti--afectate-de-inundatii--cer-guvernului-sa-le-cumpere-case_73651.html

Nessun commento:

Posta un commento