FOTO:

FOTO:
http://picasaweb.google.it/assomoldave/SOLIDARIETA

COMPANIA „ORHEI-VIT” A TRANSMIS VICTIMELOR INUNDAŢIILOR PRODUSE ÎN VALOARE DE 200 MII LEI ($16,8 MII).

COMPANIA 
„ORHEI-VIT” A TRANSMIS VICTIMELOR INUNDAŢIILOR PRODUSE ÎN VALOARE DE 200
 MII LEI ($16,8 MII)

Miercuri cea mai mare companie de producere a hranei pentru copii din Moldova – SA „Orhei-Vit” – a transmis victimelor inundaţiilor o gamă largă de produse în valoare de 200 mii lei ($16,8 mii).
După cum informează INFOTAG, preşedintele Consiliului directorilor „Orhei-Vit”, Alexandr Bilinchis, s-a întîlnit miercuri cu sinistraţii din raionul Hînceşti, care temporar locuiesc în colegiul de construcţie din oraşul Hînceşti.

„Ne pare rău de suferinţa care s-a abătut asupra dumneavoastră. În momentul în care întreaga ţară vă este alături, noi vă transmite producţia noastră – conserve, magiun, sucuri, care trebuie să fie suficiente pînă la anul următor. Iar dacă nu vor ajunge, să vă adresaţi la întreprinderea noastră şi noi nu vom refuza să vă ajutăm”, a spus Bilinchis, care a transmis producţia „Orhei-Vit” familiilor afectate de inundaţii, care locuiesc în colegiu.
Administraţia colegiului a precizat că miercuri mai multe familii au plecat în satele inundate, să-şi vadă pentru prima dată după dezlănţuirea stihiei casele pline de apă.
http://www.infoportal.md/presa/136300

Nessun commento:

Posta un commento